veilig aangekomen!

We zijn veilig in Santa Cruz aangekomen! De reis is eigenlijk vlekkeloos verlopen en we hebben een mooie kamer gekregen in het vrijwilligershuis. Het is lekker warm hier en de mensen zijn erg aardigen behulpzaam :) Vlak naast het vrijwilligershuis is een overdekte markt waar je vanalles kunt kopen en daar zit ik nu ook in een internet-cafetje. Morgenochtend gaan we met padre Henk naar de jeugdgevangenis en in de avond komen de kinderen terug van het kamp. Dan zullen wij ook kennis maken met de kinderen. Verder heb ik nu nog niet zo veel meer te vertellen. Binnekort laat ik meer weten en volgen wat foto´s.
Groetjes uit Santa cruz!

5 reacties op “veilig aangekomen!

  1. Lieve Querine,merci voor je blowen ik verheug me op de volgende!Hoe is padre Henk en de kinderen? Slaap op een zaal of alleen? Geniet maar van de lekkere warmte ik denk aan je en een dikke kus van oma Nelleke

  2. Klinkt allemaal spannend lieve Queer. Morgen eerste kennismaking met de kinderen. Eerst wordt je meteen in het diepe gegooid – figuurlijk gezien dan – met bezoek aan jeugdgevangenis. Prettig dat je huisvesting zo goed is verzorgd door de hartelijke mensen om je heen. Knuffel van Oma

  3. Geniet ervan! Duik er maar goed in! Als je geen tijd hebt om te bloggen dan is dat ook goed. Dan weten we dat je geniet en er helemaal inzit! Helemaal even ergens anders zijn;) Kus

  4. Leuk om te horen Queer! Spannend, maar de eerste indruk is goed, das belangrijk!
    kus
    Nico en Marieke

Reacties zijn gesloten.