(bijna) klaar voor vertrek

Over precies 10 dagen is het zover! Vandaar dat ik alvast mijn eerste reisverhaal op deze blog plaats, om even in te komen ;)

Afgelopen zaterdag heb ik mijn afscheids- feestje gegeven wat, ook al zeg ik het zelf, een groot succes was. Ik heb de leukste avond ooit gehad met al mijn lieve vriendjes en vriendinnetjes, lobi!!!

Vandaag ben ik nog gezellig een middagje bij oma lizzy geweest om de laatste geldzaken te regelen en boodschappen te doen voor donderdag. Donderdag gaan we lekker gourmetten met familie bij oma, omdat het voor mij voorlopig de laatste oma-dag is..

Aanstaande zaterdag hebben Marielle en ik het laatste voorbereidingsgesprek met onze begeleidsters en tekenen we daarna de officiële samenwerkingsovereenkomst met SAMEN in Amsterdam.

De komende dagen ga ik nog even optimaal van Nederland genieten, de kou, sinterklaas, remi en alle andere lieve mensen :)

 

Mijn locatie .

4 reacties op “(bijna) klaar voor vertrek

  1. Het was gezellig om je maandag rustig te spreken en mee te maken. Donderdag was super, het gourmetten met z’n negenen. Natuurlijk klets ik komende donderdag met Jesse en Eeke over je. Xxxxx Oma

  2. Spannend he!!! Ben zo benieuwd hoe je het gaat ervaren daar. Ik ben zo blij voor jou! Kusss grote schat!!

Reacties zijn gesloten.